24/7 Service  Echte vakspecialisten Scherpe prijzen

CV-ketel installatie in Emmen

Wilt u een CV ketel kopen of leasen óf heeft u onderhoud nodig aan uw CV ketel?  H. Pronk CV-Installatietechniek is de specialist voor al uw centrale verwarmingen.

CV InstallatieU kunt bij ons terecht voor:

Heeft u een storing aan uw CV-ketel?

Een storing is erg vervelend en komt uiteraard nooit gelegen. H. Pronk CV-Installatietechiek staat daarom 365 dagen per jaar, 24 uur per dag u klaar! Wij zijn snel ter plaatse om uw problemen te verhelpen. Naast reparaties, kunnen wij ook uw ketel vervangen, indien dat nodig blijkt. U kunt ons bereiken op ons storingsnummer: 0591-302766

Besparingen tot wel 300 euro per jaar!

Een nieuwe HR ketel is al snel 30% zuiniger dan uw huidige ketel. Dit kan u een besparing opleveren tot wel 300 euro per jaar. Wij van H. Pronk CV-Installatietechniek kunnen u alle merken ketels aan bieden van: Vaillaint, Intergas, Nefit tot Bosch. Wij doen zowel het installeren als de service en onderhoud.  U kunt ook bij ons terecht voor zowel het kopen als het leasen van de CV-ketels.

Partners van Pronk Installatietechniek

CV ketel en radiatoren

Wanneer u een nieuwe ketel aanschaft is het tevens zaak om te controleren of uw radiatoren nog goed zijn. Een nieuwe ketel kan er namelijk voor zorgen dat de radiatoren er niet meer bij passen. Bij sommige ketels is het voor de optimalisatie van de verwarming nodig om meer of andere radiatoren te plaatsen in uw woning. Tevens kan de plaats van de radiator van invloed zijn op de verwarming van uw huis. Uiteraard kunnen wij bij H. Pronk CV-Installatietechniek uit Emmen u daarover adviseren. Klik hier voor meer informatie over radiatoren.

Meer dan alleen Centrale Verwarming

Als loodgieter in Emmen is H.Pronk CV-Installatietechniek ook uw specialist op het gebied van verwarming. Zo kunt u bij ons bedrijf terecht voor diverse verwarmingssystemen; wij leveren en installeren systemen voor centrale verwarming, gaskachels, luchtverwarming en duurzame energie. Van deze verschillende systemen wordt centrale verwarming het meest toegepast.

Wij hebben in Emmen en in de omgeving van Emmen veel ervaring met het plaatsen van verwarmingsketels en radiatoren voor centrale verwarming. Wij leveren een breed assortiment radiatoren en cv-ketels van diverse merken en kunnen hierom altijd tegemoet komen aan al uw specifieke wensen.

Wilt u meer informatie omtrent uw CV?

Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of bel naar 0591 - 302766

CONTACT 

H. Pronk CV-Installatietechniek
Nijverheidsstraat 12A 
7815 HV Emmen

Tel. 0591 - 302766
Mail. info@hpronkcvinstallatietechniek.nl

Voorwaarden
Algemene voorwaarden voor installatiewerk

 

Sitemap
Home 
CV Installatie
Loodgieter 
Sanitair 
Vloerverwarming  
Dakbedekking  
Riool 
Onderhoud 
Projecten
 

Stel hier uw vraag

Facebook

    Nijverheidsstraat 12a      -      7815HV Emmen       -        Tel. 0591 - 302766

Pronk Installatietechniek
Offerte aanvraag
Contract afsluiten
Installatiebedrijf Pronk installatietechniekPronk installatietechniekInstallatiebedrijf Emmen
Pronk Installatietechniek