24/7 Service  Echte vakspecialisten Scherpe prijzen

De CV ketel leasen biedt u veel voordelen!

Is uw CV ketel of warmwatertoestel aan vernieuwing toe? Zo’n grote uitgave komt zelden op een goed moment. Daarom bieden wij van H. Pronk CV-Installatietechniek in samenwerking met GasRent u de mogelijkheid om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te leasen.

Samenwerkingspartner GasRent voor leasen CVVoordelen van een CV ketel leasen

CV ketel leasen met kostenspreiding

Door de warmwatertoestel of CV-ketel te leasen heeft u niet ineens een grote uitgave. Maandelijks betaalt u een vast leasebedrag. Zo spreidt u de kosten over 3 of 5 jaar. Verandert u van gedachten en wilt u het leasecontract eerder opzeggen, dan kan dat bij H. Pronk CV-installatietechniek. Zónder dat GasRent Nederland u een boete in rekening brengt. U betaalt dan alleen nog het openstaande bedrag, zonder rente en zonder service-/onderhoudskosten.

Fiscale rente-aftrek

De Belastingdienst beschouwt een CV- of warmwaterinstallatie als onroerend goed. De rente die u betaalt is derhalve aftrekbaar, mits de woning uw ‘hoofdverblijfplaats’ is. De rente is inbegrepen bij het maandelijkse leasebedrag. U ontvangt dus een deel van dit bedrag terug van de fiscus. Daardoor is de CV-ketel leasen vaak gunstiger dan wanneer u het toestel koopt en in één keer betaalt.

Installatiekosten van uw cv ketel meefinancieren?

De eenmalige kosten voor de installatie van de apparatuur zijn bij een lease contract voor uw rekening. Desgewenst kunt u de installatiekosten (gedeeltelijk) meefinancieren. Deze kosten worden dan onderdeel van het vaste maandbedrag. Zo biedt GasRent Nederland u de mogelijkheid om de installatiekosten tot een bedrag van € 1.000,- mee te financieren in uw lease contract.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vraag op deze pagina direct uw vrijblijvende lease offerte aan bij H. Pronk CV-Installatietechniek, door bovenaan op de gele knop te drukken. Of bel 0591-302766 voor het maken van een afspraak voor het leasen van uw CV ketel. Wij komen graag bij u langs om op basis van uw woonsituatie en persoonlijke wensen een offerte te maken. Voor meer informatie over deze lease structuur verwijzen wij u graag door GasRent.

CONTACT 

H. Pronk CV-Installatietechniek
Nijverheidsstraat 12A 
7815 HV Emmen

Tel. 0591 - 302766
Mail. info@hpronkcvinstallatietechniek.nl

Voorwaarden
Algemene voorwaarden voor installatiewerk

 

Sitemap
Home 
CV Installatie
Loodgieter 
Sanitair 
Vloerverwarming  
Dakbedekking  
Riool 
Onderhoud 
Projecten
 

Stel hier uw vraag

Facebook

    Nijverheidsstraat 12a      -      7815HV Emmen       -        Tel. 0591 - 302766

Pronk Installatietechniek
Offerte aanvraag
Contract afsluiten
Installatiebedrijf Pronk installatietechniekPronk installatietechniekInstallatiebedrijf Emmen
Pronk Installatietechniek