24/7 Service  Echte vakspecialisten Scherpe prijzen

Op zoek naar radiatoren die passen bij uw huis?

Wij hebben verschillende soorten radiatoren in ons assortiment zodat wij altijd een radiator kunnen aanbieden passend bij uw wensen en woonsituatie. Al onze radiatoren zijn van uitstekende kwaliteit en wij installeren deze graag voor u.

Welke radiatoren kunnen wij u aanbieden?

Paneelradiatoren

Paneelradiatoren zijn standaard radiatoren die u in elke woning terugziet. Deze radiatoren worden vaak voorzien van sierroosters, om ze toch een verhoogde decoratiewaarde te geven. Deze paneelradiatoren zijn in een aantal varianten te verkrijgen. Dit hangt af van de grootte van uw woning en de aansluitingen die u heeft.

Raamradiatoren

Als u weinig ruimte heeft voor een radiator maar er toch één nodig heeft, is een raamradiator voor u een goede keus. Deze radiatoren zijn maximaal 20 cm hoog. Denkt u hier over na, laat u dan adviseren door de cv-monteurs van H. Pronk CV-Installatietechniek.

Ledenradiatoren

De ledenradiator is opgebouwd in verschillende delen; deze worden leden genoemd. De ledenradiatoren zijn de eerste radiatoren die ooit gebouwd zijn. Ze hebben een zeer traditionele uitstraling en zijn goed te gebruiken in hoge, grote ruimten.

Verticale radiatoren

Een verticale radiator wordt vaak toegepast als er geen ruimte is voor een lange radiator, maar er toch meer verwarmingscapaciteit nodig is. Een verticale radiator is een modern uitziende radiator die we steeds meer tegenkomen in huizen.

Elektrische radiatoren

Door veranderingen in het klimaat, wordt elektrisch verwarmen in de toekomst een hot item

Interesse in een CV radiator?

Wanneer u een CV radiator nodig hebt en benieuwd bent naar de mogelijkheden bij H. Pronk CV-installatietechniek kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag door het formulier aan de linkerzijde van de pagina in te vullen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vakkundig advies van een van de specialisten van H. Pronk CV-Installatietechniek.

CONTACT 

H. Pronk CV-Installatietechniek
Nijverheidsstraat 12A 
7815 HV Emmen

Tel. 0591 - 302766
Mail. info@hpronkcvinstallatietechniek.nl

Voorwaarden
Algemene voorwaarden voor installatiewerk

 

Sitemap
Home 
CV Installatie
Loodgieter 
Sanitair 
Vloerverwarming  
Dakbedekking  
Riool 
Onderhoud 
Projecten
 

Stel hier uw vraag

Facebook

    Nijverheidsstraat 12a      -      7815HV Emmen       -        Tel. 0591 - 302766

Pronk Installatietechniek
Offerte aanvraag
Contract afsluiten
Installatiebedrijf Pronk installatietechniekPronk installatietechniekInstallatiebedrijf Emmen
Pronk Installatietechniek