24/7 Service  Echte vakspecialisten Scherpe prijzen

Dakdekker in Emmen nodig? Pronk Installatietechniek

Een goede dakbedekking is van groot belang voor elk huis. U wilt natuurlijk dat uw dak geen lekkages heeft en dat uw woning goed geïsoleerd is. Bij Pronk Installatietechniek bent u zeker van een goede bedekking doordat wij een specialist zijn op dit gebied. Woont u in Emmen of in de omgeving hiervan? Dan is Pronk Installatietechniek uw dakdekker uit Emmen.

Voordelen goede dakbedekking

Dakbedekking

Het is erg belangrijk dat u uw bedekking laat onderhouden door specialisten. Hierdoor kunnen klachten voorkomen worden als lekkages. Als u kiest voor een dakbedekking door Pronk Installatietechniek, dan geniet u van de volgende voordelen:

 

Uw dakdekker in Emmen

Als specialist op het gebied van dakbedekking in of rondom Emmen kunnen wij zowel voor bedrijven als particulieren voorzien van onze dakbedekking diensten. Flexibiliteit, transparante communicatie en kwaliteit vinden we erg belangrijk. Daarom bespreken we van tevoren uw wensen en aan de hand daarvan zullen we een offerte uitbrengen. Benieuwd naar de kwaliteit van uw dak? Vraag een dakinspectie aan en verzeker uzelf van een veilig dak.

Ervaren Dakdekkers

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het repareren en renoveren van verschillende soorten dakbedekking. Van kleine scheuren en barsten tot vervallen huizen en schuren. Door onze ervaring en kennis en de nieuwste bouwtechnieken kunnen we alle soorten schade helemaal weer herstellen. Woont u in de omgeving van Emmen, dan helpen wij u graag met het repareren of renoveren van uw kapotte dak. Wacht niet langer en ga voor zeker- en veiligheid.

dakdekken

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:

Wij begrijpen dat u niet met iedereen in zee gaat als het gaat om uw huis. Voor meer informatie over onze werkwijze of onze prijzen kunt u gerust contact met ons opnemen met het telefoonnummer 0591 – 302766. Tevens kunt u het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT 

H. Pronk CV-Installatietechniek
Nijverheidsstraat 12A 
7815 HV Emmen

Tel. 0591 - 302766
Mail. info@hpronkcvinstallatietechniek.nl

Voorwaarden
Algemene voorwaarden voor installatiewerk

 

Sitemap
Home 
CV Installatie
Loodgieter 
Sanitair 
Vloerverwarming  
Dakbedekking  
Riool 
Onderhoud 
Projecten
 

Stel hier uw vraag

Facebook

    Nijverheidsstraat 12a      -      7815HV Emmen       -        Tel. 0591 - 302766

Pronk Installatietechniek
Offerte aanvraag
Contract afsluiten
Installatiebedrijf Pronk installatietechniekPronk installatietechniekInstallatiebedrijf Emmen
Pronk Installatietechniek