Radiatoren kopen bij Pronk Installatietechniek

Voor ieder huis een geschikte radiator

Bent u van plan om nieuwe radiotoren te kopen? Bij Pronk Installatietechniek helpen wij u graag met de aanschaf van een nieuwe en geschikte radiator. Bij radiatoren kopen komt namelijk een hoop kijken. Niet alleen moet de radiator geschikt zijn voor de ruimte, maar de capaciteit moet natuurlijk ook voldoende zijn om de ruimte op te warmen. Weet u niet zeker welk type geschikt is voor uw huis? Wij geven u graag een vrijblijvend advies of een offerte met informatie over welke radiatoren wij te koop hebben.

De radiatoren van Pronk

Radiotoren zijn onmisbaar in een woning of bedrijfspand. Niets is vervelender dan een koud pand omdat het verwarmingssysteem niet meer werkt. Bij Pronk Installatietechniek heeft u keus tussen verschillende radiatoren. Wij hebben een breed assortiment met hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Welke voor uw huis geschikt is hangt af van een aantal factoren. Wij hebben de volgende radiotoren te koop:

Dit is de meest standaardvariant en is de radiator die u in de meeste huizen terugziet. Vaak worden deze gezien als sierrooster door de verhoogde decoratiewaarde. Afhankelijk van de grootte van de woning en uw aansluitingen zijn er verschillende varianten te verkrijgen.

Heeft u weinig ruimte? Dan is een raamradiator een erg goede keuze. Deze radiatoren zijn maximaal 20 centimeter hoog.

Een ledenradiator is opgebouwd uit verschillende delen: de leden. De ledenradiator zijn de eerste soort radiatoren die te koop waren. Met hun traditionele uitstraling zijn ze erg goed te gebruiken in hoge en grote ruimtes.

De verticale radiator ziet er modern uit en wordt steeds meer gebruikt. Deze radiatoren zijn perfect in een ruimte waar geen plek is voor een lange radiator, maar wel meer verwarmingscapaciteit nodig is.

Installatie bij u thuis

Het vervangen van een radiator is een lastig klusje. Gaat u nieuwe radiatoren kopen? Dan hebt u misschien ook andere materialen zoals een radiatorkraan, een thermostaatkraan of voetventiel nodig. Ook hierbij zijn er een tal van opties, formaten en mogelijkheden. Heeft u onze hulp nodig bij de aansluiting of bij het aansluitingsmateriaal? De medewerkers van Pronk Installatietechniek helpen u graag. Heeft u een vraag, neem dan gemakkelijk contact met ons op voor een vakkundig advies

 

CONTACT 

H. Pronk CV-Installatietechniek
Nijverheidsstraat 12A 
7815 HV Emmen

Tel. 0591 - 302766
Mail. info@hpronkcvinstallatietechniek.nl

Voorwaarden
Algemene voorwaarden voor installatiewerk

 

Sitemap
Home 
CV Installatie
Loodgieter 
Sanitair 
Vloerverwarming  
Dakbedekking  
Riool 
Onderhoud 
Projecten
 

Stel hier uw vraag

Facebook

    Nijverheidsstraat 12a      -      7815HV Emmen       -        Tel. 0591 - 302766

Pronk Installatietechniek
Offerte aanvraag
Contract afsluiten
Installatiebedrijf Pronk installatietechniekPronk installatietechniekInstallatiebedrijf Emmen
Pronk Installatietechniek