24/7 Service  Echte vakspecialisten Scherpe prijzen

Sanitair specialist H. Pronk CV-Installatietechniek in Emmen

Sanitaire voorzieningen laten aanleggen

Bent u op zoek naar een Installatiebedrijf wat uw sanitair werkzaamheden kan uitvoeren? Zoek dan niet verder, bij H. Pronk CV-Installatietechniek in Emmen zit u goed betreffende uw sanitair werkzaamheden.

Badkamer aanleggen in Emmen door H. Pronk CV-Installatietechniek

Bent u bezig met het bouwen van uw droomhuis of bent u toe aan een badkamerrenovatie? En heeft u zelf niet de kennis en het vakmanschap in huis om dit uit te voeren? Dan neemt H. Pronk CV-Installatietechniek in Emmen graag uw werkzaamheden uit de handen. Pronk is dé specialist op het gebied van installatie, dus ook voor uw badkamer. Dus bent u op zoek naar de beste installateur om uw badkamer in Emmen aan te leggen? Kies dan voor installateurs van Pronk! Wij zorgen met ons vakmanschap voor een complete installatie van uw badkamer. Naast het aanleggen van badkamers voeren we ook andere werkzaamheden op het gebied van sanitair uit.

Sanitair werkzaamheden Emmen

Bent u op zoek naar een vakman die een nieuwe badkamer kan aanleggen? Ook kunnen wij voor u sanitair meubelen vervangen of uw gehele sanitair aanpakken. Bij zowel grote als kleine klussen kunt u terecht bij H. Pronk CV-Installatietechniek in Emmen.

Door onze jarenlange ervaring en expertise betreffende sanitair werkzaamheden kunnen wij u uitgebreid adviseren over uw sanitair werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden betreffende sanitair werkzaamheden? Onze vakmannen komen graag een keer langs om ideeën door te spreken en advies te geven over andere oplossingen.

H. Pronk CV-Installatietechniek: ook voor problemen met uw sanitair

Heeft u in en rondom Emmen problemen met uw sanitair? Denk hierbij aan bijvoorbeeld een lekkage van uw bad of douche, of zit de afvoer van uw wasbak verstopt? Onze loodgieter in Emmen kan u hierbij helpen.

Met lekkage of andere problemen aan uw sanitair wilt u natuurlijk niet te lang blijven zitten. Maak daarom gebruik van de 24-uurs- service van H. Pronk CV-Installatietechniek. Als u een sanitair probleem heeft kunt u contact opnemen met H. Pronk CV-Installatietechniek uit Emmen, wij sturen vervolgens een vakman naar u toe. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw sanitair snel weer goed functioneert, zo zit u nooit lang met het probleem.

Contact opnemen met Pronk

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden betreffende sanitair werkzaamheden? Onze vakmannen komen graag een keer langs om ideeën door te spreken en advies te geven over andere oplossingen. U kunt hier contact met ons opnemen.

 

CONTACT 

H. Pronk CV-Installatietechniek
Nijverheidsstraat 12A 
7815 HV Emmen

Tel. 0591 - 302766
Mail. info@hpronkcvinstallatietechniek.nl

Voorwaarden
Algemene voorwaarden voor installatiewerk

 

Sitemap
Home 
CV Installatie
Loodgieter 
Sanitair 
Vloerverwarming  
Dakbedekking  
Riool 
Onderhoud 
Projecten
 

Stel hier uw vraag

Facebook

    Nijverheidsstraat 12a      -      7815HV Emmen       -        Tel. 0591 - 302766

Pronk Installatietechniek
Offerte aanvraag
Contract afsluiten
Installatiebedrijf Pronk installatietechniekPronk installatietechniekInstallatiebedrijf Emmen
Pronk Installatietechniek