24/7 Service  Echte vakspecialisten Scherpe prijzen

De specialist in vloerverwarming in Emmen

Naast de traditionele manier van verwarmen met radiatoren stappen veel mensen over naar vloerverwarming. Dit komt steeds vaker voor. Niet alleen in de nieuwbouw, maar ook in bestaande woningen. Hierin zijn verschillende manieren van aanleg mogelijk. De meest voorkomende is infrezen, maar ook krimpnetten, op tackerplaten of op noppenplaten is mogelijk. Het traditionele systeem kan worden aangesloten op de CV.

Vloerverwarming in Emmen bij H. Pronk CV-Installatietechniek

Vloerverwarming wordt vaak gebruikt als hoofdverwarming, omdat dit een aangename en zuinig type verwarming is.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een elektrische variant te nemen. Beide mogelijkheden hebben zo zijn voor- en nadelen. In de regel geldt dat de elektrische variant beter past bij kleinere ruimtes. Interesse in vloerverwarming bij u thuis in Emmen of vlakbij Emmen? Neem dan contact op met H. Pronk CV-Installatietechniek, uw specialist in verwarming in Emmen!

Alle bijkomende voordelen

Vloerverwarming heeft een aantal voordelen, namelijk:

Het frezen en installeren

Wij frezen stofvrij!

Pronk is dé specialist op het gebied van het frezen van vloerverwarming. Heeft u de kennis niet in huis, maar wilt u uw klanten wel alles kunnen bieden? Wij helpen u graag! Bij H. Pronk CV-Installatietechniek kunt u vakmensen inhuren, voor bedrijf en particulier, welke voor u gaan frezen!

Het vloerverwarming frezen gebeurt geheel stofvrij, vrij gekomen stof word tijdens het frezen opgevangen door een speciale stofzuiger met een grote plastic zak. Door het laten frezen zult u uw verwarming als zeer comfortabel gaan ervaren.

Vloerverwarming op netten

Als er geen cementdekvloer aanwezig is, of frezen niet mogelijk is, dan hebben wij ook een andere oplossing. Wij kunnen de vloerverwarmingsslang op gegalvaniseerde staalmatten binden.

Op de vloer wordt eerst reflectiefolie aangebracht om warmteverlies naar beneden tegen te gaan en om voor een goede spreiding van de warmte te zorgen. De randen worden voorzien van randisolatie om de kans op krimpscheuren te minimaliseren. Hierna worden gegalvaniseerde netten geplaatst, waarop de vloerverwarmingsslang wordt bevestigd.

Geniet ook van de voordelen

Een prettige warmte, geen radiatoren meer en ook geschikt om uw huis mee af te koelen. Daarnaast heb je ook nog een lager energieverbruik. Daar wordt u toch ook warm van? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met H. Pronk CV – Installatietechniek via 0591 - 302 766.

CONTACT 

H. Pronk CV-Installatietechniek
Nijverheidsstraat 12A 
7815 HV Emmen

Tel. 0591 - 302766
Mail. info@hpronkcvinstallatietechniek.nl

Voorwaarden
Algemene voorwaarden voor installatiewerk

 

Sitemap
Home 
CV Installatie
Loodgieter 
Sanitair 
Vloerverwarming  
Dakbedekking  
Riool 
Onderhoud 
Projecten
 

Stel hier uw vraag

Facebook

    Nijverheidsstraat 12a      -      7815HV Emmen       -        Tel. 0591 - 302766

Pronk Installatietechniek
Offerte aanvraag
Contract afsluiten
Installatiebedrijf Pronk installatietechniekPronk installatietechniekInstallatiebedrijf Emmen
Pronk Installatietechniek